Brazil, angol és olasz játékosok feleségei és barátnői uralják a pletykalapok ide vonatkozó rovatait, így épp itt az ideje megismernünk a holland focisták párjainak TOP 11-es válogatását.

(A listát statisztikai alapon szemlélve kiderül, hogy a holland játékosoknak átlagosan három gyermeke van, és feleségük, barátnőjük nagy valószínűséggel a TV-ben dolgozik.)

 

11. Bouchra van Persie

A holland-marokkói Bouchra feltétel nélkül támogatja férjét, ahogy ez Robin van Persie állítólagos nemi erőszak-ügyének kapcsán is kiderült. A párnak két gyermeke született: Shaqueel és Dina Layla.

 

10. Sabia Boulahrouz

A 2008-as EB alatt megrázó esemény történt Boulahrouzéknál: lányuk, Anissa, születése után nem sokkal elhunyt. Az egész holland nemzet együtt gyászolt Sabiával és Khaliddal. Nem kellett sokat várniuk azonban az újabb gyermekáldásra: nemrég ismét lányuk született, Amaya.

 

9. Andrea van Bommel-Van Marwijk

Mark van Bommel okosan csinálta. Fiatalon összejött edzőjének, Van Marwijk lányával, Andreával. És most, hogy Bert Van Marwijk a holland szövetségi kapitány, na ki játszik az Oranje középpályáján?!

 

8. Angela van Hulten

A szőke szépség több éven át Patrick Kluivert felesége volt, de kapcsolatuk válással végződött. Házasságuk alatt három fiuk született.

 

 

7. Quinty Trustfull

A tévés műsorvezető Quinty az egykori válogatott középpályás Orlando Trustfull felesége.

 

6. Bartina Koeman

A tévés személyiségként ismert Bartina 20 éves korában találkozott először Ronald Koemannal. 1985 óta házasok (annak ellenére, hogy Ronald és egy toplessmodell afférja nyilvánosságra került), három gyerekünk született.

 

5. Nada van Nie

A színésznő Nada (aki egyik filmszerepében ledobta magáról a ruháit, ezzel széles körű népszerűségre tett szert) és Bryan Roy Foggiában házasodtak össze, két gyermekük született. Roy és a jelenleg televíziós műsorvezetőként és újságíróként dolgozó Nada 2008-ban bontották fel házasságukat.

 

4. Danny Cruijff

Johann Cruijff és a rivaldafénytől mindig távol húzódó Danny Coster 1968-ban házasodtak össze. Három gyermekük született, közülük Jordi kiemelkedő karriert (Barcelona, Manchester United, Oranje) befutó futballista lett.

 

 

 

3. Truus van Hanegem

A ’74-es VB-döntőn szereplő Willem Van Hanegem felesége igen népszerű futballistafeleségnek számított. Az egész holland nemzet megrendült, amikor Van Hanegem elhagyta őt a jóval fiatalabb Mariannáért.

 (a szóban forgó hölgy, Truus a képen a baloldali!) :-)


2. Yolanthe Cabau van Kasbergen

Wesley Sneijder barátnője korábban tévés szappanoperákban szerepelt. Hollandia egyik legszexibbnek tartott nőjét Wes a vébé után kívánja feleségül venni.

 

 

1. Sylvie van der Vaart

Sylvie Meis a TMF zenei csatorna és a FoxKids műsorvezetőjeként vált ismertté. A 2003-ban Hollandia legszexibb nőjének megválasztott Sylvie ugyanebben az évben ismerkedett össze Rafael van der Vaarttal; akkor még egyikük sem tudta a másikról, hogy ismert emberrel van dolga.
A párnak egy gyermeke született, Damian. Sylvie nehéz időszakot élt meg az elmúlt időszakban, amikor a szervezetében rákot diagnosztizáltak, de egyelőre úgy tűnik, az elsőszámú futballistafeleség sikeresen legyőzte a betegséget.

 

Forrás: worldcupblog.org
 

14 komment

Címkék: hollandia futballistafeleségek oranje

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixx · http://comment.blog.hu 2010.06.03. 16:51:40

egyik sem ér annyit, mint crouchné bal csöcse.

Despota 2010.06.03. 16:56:25

Nekem csak Sneijder és van der Vart nője jön be :). Majd csinálok egy második részt ebből, pár másik feleséggel :D.

Der_rosarote_Panther 2010.06.03. 17:05:37

Nekem meg csak Sneijderé... :-)

Michael Laudrup 2010.06.03. 19:05:49

Hajrá Dánia! Füstölni fog a seggetek, amikor a dán dinamitok robbantanak majd egyet-kettőt a holland kapu(tok)ba...

calamites 2010.06.03. 20:42:49

@Michael Laudrup: csak nehogy a dánok segge füstölögjön majd...

timewriter 2010.06.03. 21:12:43

Sneijder a Jan Smitrol futotte le Yolanthet:)Tutti,h o a legismertebb holland futballistafeleseg,siman celeb kategoria itt.Sztem is jo no amugy.

Der_rosarote_Panther 2010.06.03. 21:26:31

@timewriter: Jan Smitet nem mertem beleírni, attól tartottam, senki sem ismeri, de ezek szerint tévedtem :-)

Der_rosarote_Panther 2010.06.04. 09:26:11

@johevi: Huhh, hát igen. A dolog elég bonyolult, így nagyon fontos tisztába tennünk: :-)
Sneijder Ramona Streekstrát 2005. június 18-án vette feleségül. A házasságból 2006. szeptember 4-én gyerekük is született, Jessey, akinek a nevét láthatjuk a bal alkarjára tetováltatva. Wes és Ramona 2009. január 21-én váltak el.
2009 tavaszán szerelmes lett ugyan Hantuchovába, de augusztusban már Jan Smit korábbi barátnőjével, Yolanthével kezdett randizni. 2009. december 28-án jegyezték el egymást.
Legalábbis a Wiki szerint.
További részletek, egyéb celebhírek a Velveten! :-)

bolletje 2010.06.04. 14:33:31

@Der_rosarote_Panther: nagyon fontos info: az esküvői vacsorájukat maga Gordon Ramsey fogja készíteni :)

Der_rosarote_Panther 2010.06.04. 15:48:28

@bolletje: Na, te aztán a celebvilág ütőerén tartod az ujjadat! :-) Riszpekt, tesaú!

bolletje 2010.06.04. 16:22:18

@Der_rosarote_Panther: Á, csak éppen Hollandiában élek, és a csapból is az "elftal" folyik :)
süti beállítások módosítása