Amszterdamban a magyar nemzeti tizenegy ellen vívja utolsó felkészülési mérkőzését a holland válogatott, amely egyúttal elköszön közönségétől a nagy út előtt.

A mérkőzés érdekessége, hogy ezen a meccsen búcsúztatják a világ legjobb kapusát, Edwin Van der Saar-t a címeres meztől.

Bert van Marwijk számára ez az utolsó kísérletezési lehetőség az éles VB csoportmérkőzések előtt, így aki szerepet kap mindenképpen bizonyítani szeretne, s ezt a mi bőrünk bánhatja. Külön pikánsá teszi az összecsapást, hogy válogatottunk edzője, a holland Erwin Koeman székébe kerülhet egy esetleges nagyarányú vereség.

Szumma szumárum elég skizofrén helyzetbe kerültem, mert bár szívvel-lélekkel szorítok a narancsosokért, mégis csak magyar vagyok, ezért már elvből sem drukkolhatok másnak, mint aranylábú fiainknak.

A meccset 13 órától élőben közvetíti a Sport 1 televízió.

A várható kezdőcsapatok:

Hollandia:

Maarten Stekelenburg - Gregory van der Wiel, John Heitinga, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst - Nigel de Jong, Mark van Bommel, Wesley Sneijder - Arjen Robben, Dirk Kuyt, Robin van Persie

Magyarország:

Király Gábor - Bodnár László, Juhász Roland, Horváth Gábor, Vanczák Vilmos - Huszti Szabolcs, Vadócz Krisztián, Koman Vladimir, Tőzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs - Torghelle Sándor

Szerintetek mi lesz a végeredmény?

5 komment

Címkék: foci hollandia magyar válogatott felkészülési mérkőzés oranje futball világbajnokság edwin van der sar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Laudrup 2010.06.05. 11:28:28

Magyar vagyok kemény legény, Mata Hari szeress belém!...:)

herbert 2010.06.05. 12:47:30

nem fülöp véd? egyébként 3-1 az oranjének.

herbert 2010.06.05. 12:50:51

ja, ÉS LERÚGJUK ROBBENT! mert vanczák vili nem tréfál.

herbert 2010.06.06. 20:24:40

@herbert: a próféta szólott belőlem. sőt, vili nem is rúgott, mert kegyes volt, csak a szokásosnál keményebben nézett. ezt csak ő meg chuck tudja. egyébként robben magának köszönheti, vili kivárt ameddig lehetett, csak a hatodik után fenyített. hát mekkora szíve van ennek az embernek?
süti beállítások módosítása