Remek hírrel szolgálhatunk az Oranje fanoknak.

Fellélegezhet Arjen Robben és a holland válogatott, nincs komoly veszélyben a szélső vb-szereplése. A vártnál kevésbé súlyos térdínsérülése, ezért valószínűleg ott lehet a június 14-i nyitómérkőzésen, de pályára lépni valószínűleg csak a csoportmeccsek után fog.

A vasárnapi orvosi vizsgálatok eredményei arra utalnak, nincs komoly baja Arjen Robbennek, aki a magyarok elleni szombat délutáni barátságos mérkőzésen sérült meg egy rossz mozdulat következtében miután a második félidőben, csereként beállva rúgott két gólt.

Egész Hollandia attól rettegett, hogy ő lesz a vb előtti sérüléshullám újabb nagynevű áldozata, ám kiderült, van ok az optimizmusra:

"Úgy döntöttem, hogy nem helyettesítjük mással, mert minden esélye megvan arra, hogy időben felépüljön a tornára" - mondta a NOS holland televíziónak Bert van Marwijk szövetségi kapitány.

Robben csak később csatlakozik társaihoz, akik a hétvégén megérkeztek a 2010-es labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó Dél-afrikai Köztársaságba.

Forrás: sporthirado.hu
 

4 komment

Címkék: foci sérülés hollandia arjen robben oranje futball világbajnokság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása