Elore is elnezest kerek minden kedves Olvasotol, amiert az elkovetkezendo bejegyzeseimben ekezet nelkul fogok irni, de sajnos itt Hollandiaban tokeletesen folyik az elet azok nelkul is.

A mai bejegyzesemmel egy uj rovatot szeretnek letrehozni. Most, hogy megerkeztem Hollandiaba, remelhetoleg naprol-napra nehany naponta be fogok tudni szamolni az itt uralkodo legkorrol, mar ami a szurkoloi hangulatot illeti. Termeszetesen van par otletem a rovattal kapcsolatban: ha minden jol megy, a csutortoki meccset kivetitorol fogom majd nezni egy nagyobb satorbol, amely esemenyrol videofelvetelt szeretnek kesziteni. Kivancsi vagyok az egy-egy merkozes alatti szurkoloi hangulatra, hiszen azt meg nem volt modom megtapasztalni. Ezt egy rovidebb video kereteben mindenkeppen szeretnem megosztani veletek.

Bar csak ma erkeztem meg, mar boven keszitettem fenykepeket is, amiket holnap fogok posztolni. Remelhetoleg holnap ehhez meg jon egy adag uj foto, amiken meg tudom mutatni, hogy neznek ki jelenleg a hollnad utcak, hazak, kirakatok.

Az elsodleges celom tehat az lenne, hogy nagyreszt fotokon (es lehetoleg videokon) keresztul bemutassam, hogy fest Hollandia most, a vilagbajnoksag idejen.

Termeszetesen igyekszem majd a kedvetekbe jarni, igy ha barmilyen keresetek, otletetek van, hogy mit latnatok, mirol olvasnatok szivesen a mostani hollandiai hangulattal, szurkoloi kedvvel kapcsolatban, semmikeppen se tartsatok magatokban! Ha tudok, es lesz eleg idom, megprobalok minden ohajt-sohajt teljesiteni. :)

Megegyszer elnezest a kisse furcsan olvashato szoveg miatt, remelem azert megbirkoztatok vele!

4 komment

Címkék: foci hollandia vb2010 futball világbajnokság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rokerij 2010.06.20. 22:03:00

johetnek a kepek.
koszi elore is

semmi gaz nincs azzal ha nem hasznalsz ekezeteket

Despota 2010.06.20. 22:04:15

Helyes,örülök a rovatnak, csak dobj E-mailt ha írsz!!!!!!!!!!!!

SándorSzabolcs · http://karma.blog.hu 2010.06.21. 08:01:48

Kint voltam Groningenben, amikor Kuivert 11-est hibázott az EB-n (talán 2000?). Na azt érdemes lett volna videóra venni :)))

ManhattanProject 2010.06.21. 13:31:01

Várjuk az update-eket! :)
süti beállítások módosítása