Máris vezetünk!

2010.06.24. 21:24 epsilonx

Nem igerek sem elo twitteres kozvetitest, sem folyamatosan frissulo posztot, erre most sajnos nincs kapacitasom. Az azonban teny, hogy a hollandok eddig szep jatekot jatszanak, aminek mar meg is van az eredmenye. Igen, vezetunk, ezen az egyebkent abszolut tet nelkuli merkozesen.

Itt Hollandiaban a hangulat kisse visszafogott, am termeszetesen a golnak mindenki orul. A magam reszerol en inkabb a szep mozdulatokat produkalo jateknak tudok nagyon orulni, ami most (a 45. percben) kicsit elfogyni latszik, es ez bizony erzekelheto is. A kameruni valogatott egyre tobbet tamad, bar ezeket is rendre sikerrel kivedekezi az Oranje. Eljen!

Ami a masik meccset illeti, szemely szerint a danoknak szurkolok, am nagyon ugy tunik, hogy ez a japan valogatott szivosabb, mint hittem. Persze tudasukat nem kerdojeleztem meg sosem, de azert ennek kicsit tobbre szamitottam a dan csapattol. Az is teny, hogy egy felido meg hatravan, a lehetoseg megvan a forditasra.

Jo szurkolast!

3 komment

Címkék: foci hollandia vb2010 oranje futball világbajnokság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orulez 2010.06.24. 22:26:05

Oranjeeeee, ruleeeeeez!!!!!!!! Királyok voltunk, Robben zseni!! HAJRÁ NARIK!!

juliocruz 2010.06.25. 11:11:48

Igen, igen, igen!Megvan a csoportelsőség 100%-osan!Reméljük a szlovákok ellen sem lesz probléma és máris a negyeddöntőben vagyunk!
ORANJE 4EVER!
süti beállítások módosítása